toimitus

kotiinkuljetus

kuljetuskalusto torin laidalla

Suoritamme kotiinkuljetukset joko 3-kaatoisella kippiperäkärryllä tai itsepurkavalla lavalla varustetulla kevytkuorma-autolla.

Kippikärry-yhdistelmä on varsin ketterä ja lähes poikkeuksetta puut saadaan kipattua halutulle paikalle. Mukaan mahtuu kerralla 5 irtokuutioa kuivaa tai tuoretta puuta, tai vaihtoehtoisesti 90 klapisäkkiä kolmelle kuormalavalle pakattuna.

Kevytkuorma-autolla onnistuu kuivan klapin toimitukset aina 5 irtokuutioon asti. Kuorman purku onnistuu myös sisälle itsepurkavan lavan ansiosta (autossa ei siis ole kippiä). Tarvittavan oviaukon minimileveys on 2.2 m ja korkeus n. 2 m.

Kotiin kuljetettavat puut voit maksaa kätevästi ennakkolaskulla verkossa tai toimituksen yhteydessä käteisellä tai kortilla. Näet kotiinkuljetuksen kustannukset syötettyäsi toimitusosoitteen verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä kannattaa ”lisätietoja”-kenttään laittaa jokin toivomus toimitusajankohdasta. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme tarkemman toimitusajan!

nouto varastolta

Jos haluat säästää kustannuksia hoitamalla kuljetuksen itse, niin hyvä vaihtoehto on noutaa puut itse varastolta. Lähtökohtaisesti noudettavat puut on vapaasti otettavissa yhden irtokuution laatikoista ja pussit vastaavasti kuormalavan päältä. Isompien erien kanssa pyrimme mahdollisuuksien mukaan avustamaan lastauksessa, mutta tällöin kannattaa huolehtia siitä että kuljetuskaluston laitakorkeus maasta on alle 1.5 m ja että esimerkiksi kuomu ei estä irtoklapin lastausta ylhäältä päin. Laita vaikka jo tilauksen yhteydessä mahdollinen noutoajankohta ”lisätietoja”-kenttään. Olemme sinuun yhteydessä!