toimitus

kotiinkuljetus

kuljetuskalusto torin laidalla

Suoritamme kotiinkuljetukset lähtökohtaisesti 3-kaatoisella kippiperäkärryllä. Yhdistelmä on varsin ketterä ja lähes poikkeuksetta puut saadaan kipattua halutulle paikalle. Sivulle kippaus mahdollistaa toimitukset myös suoraan esimerkiksi autokatokseen. Mukaan mahtuu kerralla 5 irtokuutioa kuivaa tai tuoretta puuta, tai vaihtoehtoisesti 90 klapisäkkiä kolmelle kuormalavalle pakattuna. Kotiin kuljetettavat puut voit maksaa kätevästi verkossa tai perinteisesti käteisellä kuittia vastaan. Näet kotiinkuljetuksen kustannukset syötettyäsi toimitusosoitteen verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä kannattaa ”lisätietoja”-kenttään laittaa jokin toivomus toimitusajankohdasta. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme tarkemman toimitusajan!

nouto varastolta

Jos haluat säästää kustannuksia hoitamalla kuljetuksen itse, niin hyvä vaihtoehto on noutaa puut itse varastolta. Lähtökohtaisesti noudettavat puut on vapaasti otettavissa yhden irtokuution laatikoista ja pussit vastaavasti kuormalavan päältä. Isompien erien kanssa pyrimme mahdollisuuksien mukaan avustamaan lastauksessa, mutta tällöin kannattaa huolehtia siitä että kuljetuskaluston laitakorkeus maasta on alle 1.5 m ja että esimerkiksi kuomu ei estä irtoklapin lastausta ylhäältä päin. Laita vaikka jo tilauksen yhteydessä mahdollinen noutoajankohta ”lisätietoja”-kenttään. Olemme sinuun yhteydessä!

24/7 pikanouto

Haluatko noutaa puut itse mutta et tiedä koska pääset puita noutamaan tai haluatko noutaa tuotteet myöhään illalla? Ei ongelmaa sillä 24/7 noutopiste palvelee sinua. 24/7 noutopisteen tuotevalikoima on hieman rajallisempi, koska tämän toimitustavan avulla pyrintään palvelemaan myös asiakkaita, joilla on kiire. Palvelun käyttö on helppoa; osta verkkokaupasta haluamasi tuotteet ”pikanouto 24/7” valikoimasta ja maksa lasku netissä. Palvelun nopeuttamiseksi kannattaa lähettää kuittaus maksetusta maksusta osoitteeseen myynti@koivuklapi.net, jonka jälkeen lähetämme sinulle tarvittavat koodit ja ohjeet puiden noutamiseksi.