Julkaistu Jätä kommentti

GDPR

Harva on voinut välttyä kuulemasta EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Kyse on lyhykäisyydessään henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevasta tietosuojalaista jota aletaan soveltaa 25.5.2018 alkaen.

Uusi laki vaikuttaa myös koivuklapi.net verkkokauppaan. Me otamme vastaan ja käsittelemme asiakkaiden tilauksia, jolloin myös keräämme ja käsittelemme henkilötietoja. Laki ei sinällään muuta tätä käytäntöä, olemme aikaisemminkin keränneet vain sen verran tietoa kuin mitä tarvitsemme tilauksen hoitamiseen. Yhtenä piirteenä uudessa laissa on omien henkilötietojen parempi hallinta. Sinulla on oikeus nähdä kerätyt tiedot, vaatia niiden oikaisua tai poistoa (muiden lakien puitteissa). Lisäksi uusi laki ohjaa suojaamaan henkilötietoja. Tämä on hyvä asia. Esimerkkinä mainittakoon, että koko sivustomme on nyt SSL-suojattu.

Olemme pyrkineet saattamaan toimintamme sopusointuun GPRN:n kanssa. Pieniä muutoksia on kuitenkin varmasti luvassa vielä lähipäivinä.

Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme tästä: tietosuojaseloste.

Vastaa